3x mijn favoriete kantoorinrichting

Mijn zoontjes vinden het soms best lastig om te begrijpen waar ik nu eigenlijk werk. “Op kantoor? Maar wat doe je daar dan?”en “Mag jij de hele dag op de computer?!” waren vragen die vaak terugkwamen. Ik nam ze vorige week een dagje mee naar kantoor om te kijken waar mama nu eigenlijk werk. Dat vonden ze heel leuk om te zien en om te kijken, maar ze hebben me ook aan het denken gezet! Een maand of twee geleden ben ik verhuisd van kantoor. Mijn huidige kantoor deel ik met een aantal collega’s en het is een groot kantoor. Mijn zoontjes stonden nog geen 10 minuten binnen en riepen: “Waarom zijn de muren allemaal leeg?”….Goeie vraag. Er hangt op het moment inderdaad geen enkel schilderij. We hebben een vensterbank, maar die is leeg. Eigenlijk is het vooral heel erg saai. Tijd voor verandering dus! Ik ben wat inspiratie op gaan doen op internet en ik deel graag met jullie 3x mijn favoriete kantoorinrichting.

Vintage inrichting

Gewaagd, en het moet bij je bedrijf passen, maar een vintage inrichting is onwijs hip én stoer. Bureaus van houten planken, barkrukken in plaats van nette stoelen aan een tafel, gloeilampen ter decoratie en lockers in plaats van een dossierkast. Het zijn maar enkele voorbeelden van vintage meubelen en accessoires die je kunt gebruiken voor een vintage inrichting. Als het past bij je kantoor, kun je er nog een gaaf vintage vloerkleed inleggen. Om het af te maken een schilderij met een band uit de ’60’s en klaar ben je! Op Pinterest is er natuurlijk enorm veel inspiratie op te doen rondom het Vintage thema.

Natuurlijke inrichting

Ik ben echt enorm fan van de ‘mos-muren’ of lekker veel groen op kantoor. Bij een van onze kantoren op het werk is zo’n mos-schilderij. Heel tof, maar het rook wel een beetje raar op dat kantoor. Dat is dan weer het nadeel. Op een school zag ik laatst een hele grote wand vol met grasplanten, dat was ook echt onwijs mooi. Wel heel belangrijk om het goed bij te houden natuurlijk. Wil je een natuurlijke inrichting, maar iets onderhoudsvriendelijker, dan kun je denken aan een muur van hout of zelfs een deur van hout. Onwijs gaaf om te zien en het straalt 100% natuur uit. Ook kun je gebruik maken van wanden met fotoprint. Een wand volledig bekleed met bijvoorbeeld een afbeelding van een bos of wolken staat onwijs mooi in zo’n inrichting!

- Advertentie -

Kleurrijke kantoorinrichting

Je kunt je meubels en muren laten zoals ze zijn, maar de kleuren en aankleding op een andere manier in je interieur brengen. Ik zag op de website van Verwol een project dat zij hebben uitgevoerd bij een kantoor in Den Haag. Zij brachten de kleuren door middel van vloerbedekking in de kantoren. Gewaagd, maar wel heel erg tof. Door de vloerbedekking af te wisselen met laminaat, is het geen chaotisch beeld maar juist heel mooi en afwisselend. Helemaal gaaf als je het bijvoorbeeld ook (deels) in de kleuren van je bedrijf kunt doen. Door op deze manier de kleuren op deze manier in het interieur te verwerken, krijg je echt een mooie werkplek waar je perfect klanten kunt ontvangen.

Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

- Advertentie -